14 Dagen gratis sporten voor jou en je vriend(in)

Samen behaal je meer resultaat én is leuker en motiverender! Met wie wil jij samen je fitnessdoelen behalen?

Meld je nu aan!👇

14 Dagen gratis sporten voor jou en je vriend(in)
arrow-down

Ontdek de kracht van samen sporten

Klaar om je fitnessdoelen naar een hoger niveau te tillen én tegelijkertijd nog meer plezier te hebben? Bij Myvictory geloven we dat samen sporten niet alleen leuker is, maar ook effectiever. Daarom kan je bij Myvictory kiezen uit een van onze vele groepslessen onder begeleiding van een ervaren trainer.

14 Dagen gratis sporten, hoe werkt dat?

Simpel: als je lid bent of wilt worden van Myvictory, nodig dan een vriend(in) uit die nog geen lid is. Wanneer je vriend(in) zich inschrijft, krijgen jullie allebei 14 dagen gratis sporten! En start met een van onze vele groepslessen.

Waarom meedoen?

  • Dubbel plezier: samen sporten maakt elke groepsles leuker en motiverender.
  • Extra motivatie: samen met een vriend(in) ga je vaker en sport je intensiever, waardoor je sneller doelen bereikt.
  • Korting: allebei korting op je sport abonnement, altijd mooi meegenomen

Hoe aanmelden?

Vul het formulier in en klik op verzenden. We nemen binnen 1 werkdag contact met je vriend(in) voor een afspraak. Zodra hij/zij lid is, ontvangen jullie allebei het voordeel!

 

Vrienden van MyVictory

Stanley

"Ik sport bij het supergezellige MyVictory omdat ik graag mijn leefstijl wilde verbeteren. Door de grote variatie aan groepslessen en het superteam van MyVictory is mij dit zeker gelukt!"

Stanley

Priscilla

"Lenig zijn om yogalessen te volgen is niet nodig! Ik merk dat ik door de lessen soepeler wordt en dat bewegen makkelijker gaat. Door de lessen bij MyVictory te volgen zit ik beter in mijn vel!"

Priscilla

Brian

"Bij MyVictory wordt je gezien en gehoord, je bent er geen vreemde. Trainen in groepsverband onder leiding van motiverende trainers zorgt ervoor dat je doorzet en dat je een extra stapje kunt zetten. Sporten hier is prettig en ik behaal hele goed resultaten!"

Brian

left-arrow
right-arrow
Neem een vriend(in) mee naar MyVictory!

Neem een vriend(in) mee naar MyVictory!