Wat zijn de tarieven van Myvictory?

Wat zijn de tarieven van Myvictory?

arrow-down

Passend programma

Bij Myvictory krijg je een passend programma dat aansluit op jouw voorkeuren en wensen. De tarieven starten vanaf €12 per week voor het meest complete programma. Doe de online lidmaatschapstest en ontdek welk programma het beste bij jou past. Vul je gegevens in en klik op verzenden.

mandy en jennifer staan voor je klaar

Hoe het werkt

Bodypump in enschede

Zodra we je antwoorden hebben ontvangen bellen we je om samen een persoonlijke kennismaking in te plannen. Tijdens die kennismaking kun je rustig sfeer proeven, terwijl we jouw wensen en de best passende programma’s doornemen. Daarna bepaal je zelf of je er vertrouwen in hebt dat wij jou verantwoord kunnen helpen starten met je gezondere, fittere leefstijl. Net als de vele mensen voor jou.

Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’.
We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact op. Welkom bij Myvictory!

Het best passende programma
Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere en slankere leefstijl

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere en slankere leefstijl

Maak kennis met Myvictory en ontdek welk programma het beste past bij jouw wensen en behoeften.

Meestgestelde vragen (en antwoorden!) over de Myvictory lidmaatschapstest

Nee, de lidmaatschapstest invullen is en blijft gratis en vrijblijvend
Zodra we je antwoorden hebben ontvangen bellen we je om samen een persoonlijke kennismaking in te plannen. Tijdens die kennismaking kun je rustig sfeer proeven, terwijl we jouw wensen en de best passende programma's doornemen. Daarna bepaal je zelf of je er vertrouwen in hebt dat wij jou verantwoord kunnen helpen starten met je gezondere, fittere leefstijl. Net als de vele mensen voor jou.
Ja natuurlijk. We beseffen dat het soms wennen is. Mede daarvoor is ook het regelmatige contact en overleg met je persoonlijke coach.
Doe de lidmaatschapstest

Doe de lidmaatschapstest