Personal Training

Personal Training

Of je nu wilt afvallen, fitter wil worden, meer spiermassa wilt hebben of behoefte hebt aan specifieke sporttraining, onze Personal Trainers helpen je hier graag bij.

arrow-down

Personal Training bij Myvictory

Het Personal Trainingstraject begint met een uitgebreide intake. We gaan samen kijken naar je doelen, doen metingen en we onderzoeken waar je nu staat. Op basis daarvan wordt een programma op maat gemaakt en gaan we aan de slag!

Dus, waarom zou je Personal Training volgen bij Myvictory?
Omdat onze personal trainer je nóg beter kan helpen je doelen te behalen!

Lijkt dit je wat?
Stel dan niet uit en probeer Myvictory met een Gratis Dagpas of doe de lidmaatschapstest als je niet zeker bent welk pakket bij je past.

Startinformatie Personal Training

Vragen over Personal Training?

Together we do it.

Stanley

“Ik sport bij het supergezellige Myvictory omdat ik graag mijn leefstijl wilde verbeteren. Door de grote variatie aan groepslessen en het superteam van Myvictory is mij dit zeker gelukt!”

Stanley

Priscilla

“Lenig zijn om yogalessen te volgen is niet nodig! Ik merk dat ik door de lessen soepeler wordt en dat bewegen makkelijker gaat. Door de lessen bij Myvictory te volgen zit ik beter in mijn vel!”

Priscilla

Brian

“Bij Myvictory wordt je gezien en gehoord, je bent er geen vreemde. Trainen in groepsverband onder leiding van motiverende trainers zorgt ervoor dat je doorzet en dat je een extra stapje kunt zetten. Sporten hier is prettig en ik behaal hele goede resultaten!”

Brian

left-arrow
right-arrow
Tijd voor een gezondere leefstijl?

Tijd voor een gezondere leefstijl?

Maak kennis met fitness bij sportschool Myvictory in Enschede

Maak kennis met fitness bij sportschool Myvictory in Enschede