Personal training in Enschede

Personal training in Enschede

Of je nu wilt afvallen, fitter wil worden, meer spiermassa wilt hebben of behoefte hebt aan specifieke sporttraining, onze Personal Trainers helpen je hier graag bij.

arrow-down

Traject personal training bij Myvictory Enschede

personal trainer enschede nodig?

Het Personal Trainingstraject begint met een uitgebreide intake. We gaan samen kijken naar je doelen, doen metingen en we onderzoeken waar je nu staat. Op basis daarvan wordt een programma op maat gemaakt en gaan we aan de slag!

Dus, waarom zou je Personal Training volgen bij Myvictory?
Omdat onze personal trainer je nóg beter kan helpen je doelen te behalen!

Lijkt dit je wat?
Stel dan niet uit en probeer Myvictory met een Gratis Dagpas of doe de lidmaatschapstest als je niet zeker bent welk pakket bij je past.

 

Startinformatie Personal Training

Vragen over Personal Training?

Bij MyVictory Enschede weten we dat jouw gezondheid en conditie niet alleen belangrijk zijn maar ook iets heel persoonlijks. Iedereen is uniek, en daarom bieden we persoonlijke begeleiding op maat aan met onze personal trainers. Zij werken samen met jou aan een plan dat niet alleen zorgt voor een gezondere leefstijl, maar jou ook sterker maakt, zowel fysiek als mentaal. We begrijpen dat de weg naar gezondheid veel vragen kan oproepen, daarom staan onze trainers tijdens iedere sessie klaar om jou te begeleiden en te zorgen dat je het maximale uit jezelf haalt. Of je nu totaal nieuw bent met personal training of al veel ervaring hebt, bij ons ben je thuis. Kom langs voor een proefles en ervaar zelf de voordelen van werken met een personal training bij MyVictory Enschede. Lees meer over onze aanpak op onze socials of neem direct contact op om jouw reis naar een gezonder lichaam te beginnen.

van Personal Training tot Yoga bij Myvictory enschede

Together we do it.

Stanley

“Ik sport bij het supergezellige Myvictory omdat ik graag mijn leefstijl wilde verbeteren. Door de grote variatie aan groepslessen en het superteam van Myvictory is mij dit zeker gelukt!”

Stanley

Priscilla

“Lenig zijn om yogalessen te volgen is niet nodig! Ik merk dat ik door de lessen soepeler wordt en dat bewegen makkelijker gaat. Door de lessen bij Myvictory te volgen zit ik beter in mijn vel!”

Priscilla

Brian

“Bij Myvictory wordt je gezien en gehoord, je bent er geen vreemde. Trainen in groepsverband onder leiding van motiverende trainers zorgt ervoor dat je doorzet en dat je een extra stapje kunt zetten. Sporten hier is prettig en ik behaal hele goede resultaten!”

Brian

left-arrow
right-arrow
Tijd voor een gezondere leefstijl?

Tijd voor een gezondere leefstijl?

Maak kennis met fitness bij sportschool Myvictory in Enschede

Maak kennis met fitness bij sportschool Myvictory in Enschede