Afvalplan & leefstijlcoach in Enschede

Afvalplan & leefstijlcoach in Enschede

Wil je afvallen of aankomen, heb je geen fit gevoel, lichamelijke klachten of ben je gewoon op zoek naar een gezondere leefstijl? Dan is onze leefstijlcoach in Enschede iets voor jou!

arrow-down

Bij Leefstijlcoaching ga je werken aan drie leefstijlpijlers: eet, beweeg & relax.

Bij Leefstijlcoaching ga je werken aan drie leefstijlpijlers: eet, beweeg & relax.
  • Eet: persoonlijke coaching en wekelijkse voedingslijsten met recepten en boodschappenlijsten.
  • Beweeg: 2-3 keer per week bewegen en een sport challenge.
  • Relax: werken aan je mentale gezondheid!

Persoonlijke leefstijlcoach in Enschede

12 weken Leefstijlcoaching pakken bij myvictory

Samen gaan we kijken naar de verschillende aspecten van een gezonde leefstijl, zoals het belang van ontspanning, de rol van beweging, en het belang van gezonde voeding, zodat jij je veel beter gaat voelen. In de loop van enkele maanden bieden we niet alleen begeleiding maar ook verschillende tools en inzichten, waar je de rest van je leven profijt van hebt. Het is belangrijk om te weten dat je er niet alleen voor staat; wij zijn er om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van gezonde keuzes.

Als er niets verandert in je denkwijze en de manier waarop je jouw leven leidt, is de kans groot dat je weer op de oude manier doorgaat. Wij willen je graag laten begrijpen hoe jouw lichaam werkt en stellen je in staat om op gewicht te komen en in balans te blijven! Een standaardpakket Leefstijlcoaching is 12 weken. In het traject heb je een intakegesprek, individuele coaching en meetmomenten.

Kom langs voor een proefles

Together we do it.

Stanley

“Ik sport bij het supergezellige Myvictory omdat ik graag mijn leefstijl wilde verbeteren. Door de grote variatie aan groepslessen en het superteam van Myvictory is mij dit zeker gelukt!”

Stanley

Priscilla

“Lenig zijn om yogalessen te volgen is niet nodig! Ik merk dat ik door de lessen soepeler wordt en dat bewegen makkelijker gaat. Door de lessen bij Myvictory te volgen zit ik beter in mijn vel!”

Priscilla

Brian

“Bij Myvictory wordt je gezien en gehoord, je bent er geen vreemde. Trainen in groepsverband onder leiding van motiverende trainers zorgt ervoor dat je doorzet en dat je een extra stapje kunt zetten. Sporten hier is prettig en ik behaal hele goede resultaten!”

Brian

left-arrow
right-arrow
Tijd voor een gezondere leefstijl?

Tijd voor een gezondere leefstijl?