HIIT (High Intensity Interval Training) bij Myvictory

HIIT (High Intensity Interval Training) bij Myvictory

Ontdek het HIIT aanbod van Myvictory in Enschede!

arrow-down

Het High Intensity Interval Training aanbod van Myvictory

De VOORDELEN van een HIIT training!

– Kort en intens – 30 minuten!
– Je boekt snel resultaten
– Opbouw van strakke spieren
– Hogere vetverbranding, je verbrandt uren na de workout nog extra calorieën
– Je krijgt een gespierd en atletisch lichaam
– Train samen met een gemotiveerd team op je eigen tempo
– Je bouwt mentale kracht op

Les Mills GRIT Strength (HIIT)
Les Mills GRIT Strength (HIIT)

Les Mills GRIT Strength is een high-intensity interval training van 30 minuten. Je wordt tot het uiterste gepusht en verder! Je traint met een halter, gewichtschijven en je eigen lichaamsgewicht. Je ontvangt maximale persoonlijke aandacht omdat je in een kleine groep traint. Met de coach die samen met jou op de workout vloer meetraint en die jou en het team motiveert, zul je versteld staan van hoe hard je kunt trainen. En het beste van alles: je behaalt de resultaten waar je naar op zoek bent.

Les Mills SPRINT (HIIT)
Les Mills SPRINT (HIIT)

Les Mills Sprint is High Intensity Interval Training (HIIT) op de fiets. Het is een intense hard style training. Geen lange ritten, maar 30 minuten HIIT knallen. Omdat de workout kort is, word je uitgedaagd om het maximale uit jezelf te halen. Je boekt snel resultaten met een minimale belasting op de gewrichten. Intensiteitspieken worden afgewisseld met pauzes.

Together we do it.

Stanley

"Ik sport bij het supergezellige Myvictory omdat ik graag mijn leefstijl wilde verbeteren. Door de grote variatie aan groepslessen en het superteam van Myvictory is mij dit zeker gelukt!"

Stanley

Priscilla

"Lenig zijn om yogalessen te volgen is niet nodig! Ik merk dat ik door de lessen soepeler wordt en dat bewegen makkelijker gaat. Door de lessen bij Myvictory te volgen zit ik beter in mijn vel!"

Priscilla

Brian

'Bij Myvictory wordt je gezien en gehoord, je bent er geen vreemde. Trainen in groepsverband onder leiding van motiverende trainers zorgt ervoor dat je doorzet en dat je een extra stapje kunt zetten. Sporten hier is prettig en ik behaal hele goede resultaten!"

Brian

left-arrow
right-arrow
Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Gratis Dagpas!

Alles van Groepslessen, Cycling, HIIT tot Yoga bij Myvictory

Met ons uitgebreide aanbod zijn we al meer dan 8 jaar de experts op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning in Enschede. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: Groepstrainingen, Cycling, HIIT en Yoga. Met onze Gratis Dagpas en onze Lidmaatschapstest kan iedereen gratis kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.

Maak kennis met Yoga bij sportschool Myvictory in Enschede

Maak kennis met Yoga bij sportschool Myvictory in Enschede