Groepstrainingen bij Myvictory

Groepstrainingen bij Myvictory

Ontdek het veelzijdige aanbod groepstrainingen van Myvictory in Enschede!

arrow-down

Bereik je doelen met ons uitgebreide aanbod

Yoga
Yoga

Bij Myvictory kan je kiezen tussen verschillende yogastijlen: Bodybalance, Flow Yoga en Yin Yoga. Wacht dus niet langer en kom langs om te kijken welke yogastijl het beste bij jou past.

Bodybalance
Bodybalance

Bij BODYBALANCE™ kun je genieten van bewegingen uit yoga, tai chi en pilates. Het is je persoonlijke time-out van het dagelijks leven en zorgt voor een gezond lichaam en een gezonde geest.

Bodypump
Bodypump

BODYPUMP is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Deze 45 minuten durende workout daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen, zoals squats, presses, lifts en curls.

Bodystep
Bodystep

BODYSTEP is de energieke workout voor je gehele lichaam, waardoor je lichaam nog mooier gevormd en strakker wordt. Met behulp van een in hoogte verstelbare step en eenvoudige bewegingen op- over en rondom de step, word je extra gemotiveerd en tot grotere prestaties gebracht. Naast het verbranden van tot wel 620 calorieën tijdens de workout, geeft bodystep een bevrijdend en fit gevoel.

Core
Core

Toe aan een snelle en efficiënte workout, die je mentaal en fysiek uitdaagt? CORE is alles wat je nodig hebt om je core een uitdagende workout te geven. Tijdens een 40-minuten durende training, wordt het beste van een groepsles en een Personal Training sessie gecombineerd. CORE zorgt voor een training van de romp en spierlussen die je boven- en onderlichaam met elkaar verbinden en vormt een ultimate challenge voor je onderste en bovenste buikspieren en bilspieren.

Grit
Grit

Een zeer uitdagende High Intensity Interval Training (HIIT), geschikt voor iedereen die serieus aan zijn of haar fitheid wil werken, dat is GRIT STRENGTH. Een intensieve 30-minuten durende team training waarbij je de grote spiergroepen aanpakt met gebruik van attributen zoals gewichten en een barbell.

Jumping
Jumping

Jumping is een nieuwe manier van trainen op een trampoline! Deze training is een effectieve manier om aan je calorieverbranding te komen. Tijdens deze training zijn er namelijk maar liefst 400 spieren aan het werk. Daarnaast ben je ook bezig met efficiënt trainen. Het maakt je lichaam namelijk sterker en door de dynamische oefeningen wordt het uithoudingsvermogen ook goed beïnvloed. Ook helpt het perfect tegen stress en is het een training die voor iedereen geschikt is.

Tone
Tone

Tone is een training waarbij de elementen kracht, cardio en core worden gecombineerd tot een volledige workout. Tijdens deze training verbrand je veel calorieën, bouw je conditie en kracht op en verhoog je je energieniveau, flexibiliteit, balans, lenigheid en corekracht. Kortom een training waarin jouw hele lichaam wordt getraind!

Sh'bam
Sh'bam

Maak kennis met eenvoudige, maar geweldig leuke dancemoves. SH'BAM is de perfecte manier om in vorm te komen en je 'inner star' te laten stralen, zelfs als je al wat danservaring hebt. Je danst op populaire hits die hoog in de hitlijsten staan, klanken die te horen zijn in de meest trendy discotheken over de hele wereld, de beste classics die middels een remix in een nieuw jasje zijn gestoken en natuurlijk de meest swingende latin beats. Dit maakt SH'BAM tot een workout die ultrafun en gezellig is. Elke 45 minuten durende SH'BAM les is levendig, uniek en afwisselend.

Sprint
Sprint

Les Mills SPRINT is de nieuwste High Intensity Interval Training (HIIT): intenser, meer experience en nog sneller. Geen lange ritten, maar 30 minuten HIIT op bikes en snelle resultaten. De korte duur van een Sprint workout motiveert om je mentale en fysieke grenzen op te zoeken. Hevige intensiteit in de les wordt afgewisseld met rustperiodes om je voor te bereiden op de volgende inspanning.

RPM
RPM

RPM™ is een indoor cycling les op het ritme van motiverende muziek. Je verbrandt veel calorieën en je wordt snel fit. RPM is gebaseerd op wielrennen en bestaat uit een aantal beklimmingen en sprints. Je bepaalt zelf de intensiteit van je workout met een weerstandsknop op de fietsen en je pedaalsnelheid. Zo kun je de trainingsintensiteit na een tijdje verhogen.

Xcore
Xcore

XCORE is de ultieme, explosieve core training, met maximaal resultaat. Het is de perfecte workout om je core spieren te trainen (korset van rug, buik- en heupspieren). Er wordt gebruik gemaakt van de XCORE-trainer, een aluminium buis gevuld met grit. Het grit beweegt, bij elke beweging die je maakt, heen en weer van deksel naar deksel. Doordat het grit ‘doorschiet’ aan het begin van de teruggaande beweging, krijgen de spieren, en met name het bindweefsel in en rondom de spieren, een extra mechanische belasting.

Together we do it.

Stanley

“Ik sport bij het supergezellige Myvictory omdat ik graag mijn leefstijl wilde verbeteren. Door de grote variatie aan groepslessen en het superteam van Myvictory is mij dit zeker gelukt!”

Stanley

Priscilla

“Lenig zijn om yogalessen te volgen is niet nodig! Ik merk dat ik door de lessen soepeler wordt en dat bewegen makkelijker gaat. Door de lessen bij Myvictory te volgen zit ik beter in mijn vel!”

Priscilla

Brian

“Bij Myvictory wordt je gezien en gehoord, je bent er geen vreemde. Trainen in groepsverband onder leiding van motiverende trainers zorgt ervoor dat je doorzet en dat je een extra stapje kunt zetten. Sporten hier is prettig en ik behaal hele goede resultaten!”

Brian

left-arrow
right-arrow
Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Gratis Dagpas!

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

Alles van Personal Training tot Groepstrainingen bij Myvictory

Met ons uitgebreide aanbod zijn we al meer dan 8 jaar de experts op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning in Enschede. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: Groepstrainingen, Yoga en Personal Training. Met onze Gratis Dagpas en onze Lidmaatschapstest kan iedereen gratis kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.

Maak kennis met Myvictory

Maak kennis met Myvictory