Groepstrainingen bij Myvictory

Groepstrainingen bij Myvictory

Ontdek het veelzijdige aanbod groepstrainingen van Myvictory in Enschede!

arrow-down

Bereik je doelen met ons uitgebreide aanbod

Yoga
Yoga

Bij Myvictory kan je kiezen tussen verschillende yogastijlen: Bodybalance (Yoga, Tai Chi & Pilates), Flow (Yang) Yoga en Yin Yoga. Wacht niet langer, kom langs om te kijken welke yogastijl het beste bij jou past en ervaar zelf de positieve effecten van yoga!

Yoga
Bodybalance
Bodybalance

Een mix van yoga, tai chi en pilates. Als je nog nooit aan yoga hebt gedaan, dan is Bodybalance een geweldige kennismaking met deze discipline en een goede aanvulling op alle andere sporten. Bodybalance geeft je meer kracht en flexibiliteit. Je laat stress en spanningen los. Na de les voel je je rustig en relaxed!

Bodypump
Bodypump

Train alle spieren in slechts een uurtje. Bij Bodypump train je je hele lichaam, zonder dat je er als een bodybuilder uit gaat zien. Met deze workout voor het hele lichaam verbrand je veel calorieën, word je sterker en strakker, vergroot je je core kracht en verbeter je je botstructuur.

Bodystep
Bodystep

Cardio en spierversteviging voor het hele lichaam. Basis steppen, net als een trap op en af lopen – dat is de kern van BODYSTEP – zo krijg je in no-time strakkere benen en billen, verbetert je conditie en ontwikkel je een betere coördinatie en lenigheid.

Core
Core

In een CORE les zitten alle ingrediënten voor een sterker lichaam en een slanke taille. Met een sterke core word je sterker in alle dingen die je doet – het is de lijm die alle lichaamsdelen met elkaar verbindt. Bij CORE krijg je ook oefeningen voor stevigere heupen, billen en onderrug.

Grit (HIIT)
Grit (HIIT)

Grit Strength is een high-intensity interval training van 30 minuten. Je wordt tot het uiterste gepusht en verder! Je traint met een halter, gewichtschijven en je eigen lichaamsgewicht. Je ontvangt maximale persoonlijke aandacht omdat je in een kleine groep traint. Met de coach die samen met jou op de workout vloer meetraint en die jou en het team motiveert, zul je versteld staan van hoe hard je kunt trainen. En het beste van alles: je behaalt de resultaten waar je naar op zoek bent.

Jumping Fitness
Jumping Fitness

Jumping fitness is een intervaltraining waarbij je verschillende springbewegingen maakt op een kleine trampoline. Door de elastische vering in de trampoline train je al je spieren, zonder belasting van je gewrichten. Dit zorgt voor een verbeterde balans en coördinatie van het lichaam. Jumping Fitness is een efficiënte training voor buik, benen, billen en maakt je hele lichaam stevig. Gelijktijdig verbeteren de dynamische oefeningen het uithoudingsvermogen. Gewicht, leeftijd of trainingsniveau zijn niet relevant voor Jumping Fitness. Het belangrijkste is dat je plezier wilt hebben! Sprongen en technieken zijn gemakkelijk te leren en garanderen zelfs beginners snelle succeservaringen. Dit maakt dat iedereen aan de les mee kan doen op zijn of haar eigen niveau.

Tone
Tone

TONE combineert blokken van kracht-, cardio- en coretraining tot een complete en effectieve workout. Een TONE training bestaat uit een mix van oefeningen om het hele lichaam te trainen en de hartslag te verhogen. De multi-piek workout helpt bij het verbranden van calorieën en het opbouwen van conditie en kracht, maar je verbetert ook je energieniveau, flexibiliteit, balans, behendigheid en coresterkte.

Sh'bam (Dance)
Sh'bam (Dance)

Maak kennis met simpele, maar geweldig leuke dance moves! Je hebt geen danservaring nodig om mee te doen met SH’BAM. Elke les is fun, uniek en afwisselend. Je instructeur leidt je door de eenvoudige, maar toffe bewegingen. Je waant je in een trendy club!

Sprint (Cycling - HIIT)
Sprint (Cycling - HIIT)

SPRINT is High Intensity Interval Training (HIIT) op de fiets, ontwikkeld om snelle resultaten te behalen. Het is een intense hard style training. Geen lange ritten, maar 30 minuten HIIT knallen. Omdat de workout kort is, word je uitgedaagd om het maximale uit jezelf te halen. Je boekt snel resultaten met een minimale belasting op de gewrichten. Intensiteitspieken worden afgewisseld met pauzes.

RPM (Spinning)
RPM (Spinning)

RPM is een indoor cycling les op het ritme van motiverende muziek. Je verbrandt veel calorieën, wordt snel fit en je vetmassa neemt af. RPM spinning is gebaseerd op wielrennen en bestaat uit een aantal beklimmingen en sprints. Je bepaalt zelf de intensiteit van je workout met een weerstandsknop op de fietsen en je pedaalsnelheid. Zo kun je de trainingsintensiteit na een tijdje verhogen.

Xcore
Xcore

XCORE staat voor Extreme Core, een intensieve XCORE training waarbij effectiviteit en plezier samengaan. De XCORE workout is een ultieme core training (de kern van rug-, buik- en heupspieren) met behulp van de XCO-Trainer. De XCO-Trainer is een rode buis die een bewegende massa granulaat bevat. Aan het begin en aan het einde van elke beweging zorgt de XCO-Trainer voor extra belasting van de spieren en bindweefsel door het hele lichaam. Dit speciale effect staat bekend als ‘Reactive Impact’ en biedt je de beste training voor je core!

The Trip (Cycling – Cinematic Fitness)
The Trip (Cycling – Cinematic Fitness)

Fiets een andere dimensie in! 'THE TRIP' is een fietsles, maar niet zoals je die gewend bent. Je beklimt de flank van een super steile gletsjer. Je fietst door een futuristische stad. Je sprint over een digitale wielerbaan en rijdt vervolgens lekker rustig verder terwijl de zon over het water om je heen ondergaat.

Together we do it.

Stanley

“Ik sport bij het supergezellige Myvictory omdat ik graag mijn leefstijl wilde verbeteren. Door de grote variatie aan groepslessen en het superteam van Myvictory is mij dit zeker gelukt!”

Stanley

Priscilla

“Lenig zijn om yogalessen te volgen is niet nodig! Ik merk dat ik door de lessen soepeler wordt en dat bewegen makkelijker gaat. Door de lessen bij Myvictory te volgen zit ik beter in mijn vel!”

Priscilla

Brian

“Bij Myvictory wordt je gezien en gehoord, je bent er geen vreemde. Trainen in groepsverband onder leiding van motiverende trainers zorgt ervoor dat je doorzet en dat je een extra stapje kunt zetten. Sporten hier is prettig en ik behaal hele goede resultaten!”

Brian

left-arrow
right-arrow
Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Gratis Dagpas!

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

Alles van Personal Training tot Groepstrainingen bij Myvictory

Met ons uitgebreide aanbod zijn we al meer dan 8 jaar de experts op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning in Enschede. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: Groepstrainingen, Yoga en Personal Training. Met onze Gratis Dagpas en onze Lidmaatschapstest kan iedereen gratis kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.

Maak kennis met Myvictory

Maak kennis met Myvictory