Indoor Cycling & Spinning bij Myvictory Enschede

Indoor Cycling & Spinning bij Myvictory Enschede

Ontdek het veelzijdige Cycling aanbod van Myvictory in Enschede!

arrow-down

Het Indoor Cycling & Spinning aanbod van Myvictory Enschede

Onze Indoor Cycling lessen zijn KILLER WORKOUTS! Tijdens een cycling les fiets je op het ritme van motiverende muziek. Je verbrandt veel calorieën en je wordt snel fit! Je bepaalt zelf de intensiteit van je workout met een weerstandsknop op de fiets en je pedaalsnelheid. Zo kun je de trainingsintensiteit na een tijdje verhogen.

De VOORDELEN van de Cycling trainingen:
– Je bouwt conditie op
– Opbouw van strakke spieren
– Je verbrandt veel calorieën
– Vermindering van vetmassa
– Hoge vetverbranding

 

Sprint (High Intensity Interval Training)
Sprint (High Intensity Interval Training)

SPRINT is High Intensity Interval Training (HIIT) op de fiets, ontwikkeld om snelle resultaten te behalen. Het is een intense hard style training. Geen lange ritten, maar 30 minuten HIIT knallen. Omdat de workout kort is, word je uitgedaagd om het maximale uit jezelf te halen. Je boekt snel resultaten met een minimale belasting op de gewrichten. Intensiteitspieken worden afgewisseld met pauzes.

RPM (Spinning)
RPM (Spinning)

RPM is een indoor cycling les op het ritme van motiverende muziek. Je verbrandt veel calorieën, wordt snel fit en je vetmassa neemt af. RPM spinning is gebaseerd op wielrennen en bestaat uit een aantal beklimmingen en sprints. Je bepaalt zelf de intensiteit van je workout met een weerstandsknop op de fietsen en je pedaalsnelheid. Zo kun je de trainingsintensiteit na een tijdje verhogen.

The Trip (Cinematic Fitness)
The Trip (Cinematic Fitness)

Fiets een andere dimensie in! 'THE TRIP' is een fietsles, maar niet zoals je die gewend bent. Je beklimt de flank van een super steile gletsjer. Je fietst door een futuristische stad. Je sprint over een digitale wielerbaan en rijdt vervolgens lekker rustig verder terwijl de zon over het water om je heen ondergaat.

Together we do it.

Stanley

"Ik sport bij het supergezellige Myvictory omdat ik graag mijn leefstijl wilde verbeteren. Door de grote variatie aan groepslessen en het superteam van Myvictory is mij dit zeker gelukt!"

Stanley

Priscilla

"Lenig zijn om yogalessen te volgen is niet nodig! Ik merk dat ik door de lessen soepeler wordt en dat bewegen makkelijker gaat. Door de lessen bij Myvictory te volgen zit ik beter in mijn vel!"

Priscilla

Brian

'Bij Myvictory wordt je gezien en gehoord, je bent er geen vreemde. Trainen in groepsverband onder leiding van motiverende trainers zorgt ervoor dat je doorzet en dat je een extra stapje kunt zetten. Sporten hier is prettig en ik behaal hele goede resultaten!"

Brian

left-arrow
right-arrow
Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over indoor cycling en spinning in Enschede en ontvang een Gratis Dagpas!

Alles van Personal Training tot Yoga bij Myvictory

Met ons uitgebreide aanbod zijn we al meer dan 8 jaar de experts op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning in Enschede. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: Groepstrainingen, Yoga en Personal Training. Met onze Gratis Dagpas en onze Lidmaatschapstest kan iedereen gratis kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.