Yoga & Pilates bij Myvictory Enschede

Yoga & Pilates bij Myvictory Enschede

Ontdek het veelzijdige Yoga aanbod van Myvictory in Enschede!

arrow-down

Het Yoga aanbod van Myvictory

Bij Myvictory Enschede begrijpen we dat de dagelijkse hectiek veel van onze energie kan uitputten. Daarom bieden we yogalessen aan waar je de ruimte krijgt om even helemaal uit de dagelijkse sleur te stappen. In onze serene studio creëren we een oase van rust, waar je met volle aandacht voor jezelf kunt doen wat je lichaam en geest nodig hebben. Of je nu thuis begonnen bent met yoga en de stap wilt maken naar een groepsles, of je hebt al veel ervaring; onze lessen bieden voor ieder wat wils. Ontdek de kracht van yoga en hoe het je kan helpen om energie te vinden en te behouden, elke dag weer.

Bodybalance
Bodybalance

Een mix van yoga, tai chi en pilates. Als je nog nooit aan yoga hebt gedaan, dan is Bodybalance een geweldige kennismaking met deze discipline en een goede aanvulling op alle andere sporten. Bodybalance geeft je meer kracht en flexibiliteit. Je laat stress en spanningen los. Na de les voel je je rustig en relaxed!

Flow Yoga
Flow Yoga

Een zachte en dynamische yogales, waarbij er verschillende houdingen worden afgewisseld met vloeiende bewegingen. Inspannende en ontspannende houdingen worden gecombineerd.

Yin Yoga
Yin Yoga

Bij deze vorm van yoga oefen je een serie zittende of liggende houdingen waarbij de spieren ontspannen blijven en waarbij je een lichte druk uitoefent op gewrichten en bindweefsel. Yin Yoga bevordert de beweeglijkheid in de spieren en brengt de geest tot rust.

Pilates
Pilates

Pilates is een onderdeel van de Bodybalance training. Pilates is een training waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Het is een effectieve training die je spiergroepen versterkt en rekt om een sterk maar ook soepel lichaam te krijgen. Het voornaamste doel bij Pilates is om een sterk en stabiel lichaamscentrum (core/kern) op te bouwen. Een sterke kern geeft je met elke activiteit meer kracht en balans en vermindert het risico op blessures.

Together we do it.

Stanley

"Ik sport bij het supergezellige Myvictory omdat ik graag mijn leefstijl wilde verbeteren. Door de grote variatie aan groepslessen en het superteam van Myvictory is mij dit zeker gelukt!"

Stanley

Priscilla

"Lenig zijn om yogalessen te volgen is niet nodig! Ik merk dat ik door de lessen soepeler wordt en dat bewegen makkelijker gaat. Door de lessen bij Myvictory te volgen zit ik beter in mijn vel!"

Priscilla

Brian

'Bij Myvictory wordt je gezien en gehoord, je bent er geen vreemde. Trainen in groepsverband onder leiding van motiverende trainers zorgt ervoor dat je doorzet en dat je een extra stapje kunt zetten. Sporten hier is prettig en ik behaal hele goede resultaten!"

Brian

left-arrow
right-arrow
Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Gratis Dagpas!

Alles van Pilates tot Yin Yoga in Enschede

Met ons uitgebreide aanbod zijn we al meer dan 8 jaar de experts op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning in Enschede. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: Groepstrainingen, Yoga en Personal Training. Met onze Gratis Dagpas en onze Lidmaatschapstest kan iedereen gratis kennismaken voor een les naar keuze. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.

Maak kennis met Yoga bij sportschool Myvictory in Enschede

Maak kennis met Yoga bij sportschool Myvictory in Enschede